Pastes de te

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Batedora

Elaboració

Es pesen els ous (amb closca) i el pes que fan és el que hem de posar de farina i sucre.
Es posa el sucre, la farina i els ous (amb la clara) i es barreja tot fins que quedi una pasta fina, i ja la tindrem a punt per coure.
Posem el forn a 200ºC.
Posarem paper en una plàtera que pugui anar al forn, i amb una cullera de postre l'omplirem de la pasta, anirem fent muntets, deixant espai de un a l'altre perquè al coure aumenten de tamany.
Quan comencen a agafar color ja es poden treure (10 minuts aproximadament) tot seguit ja es pot posar una altra plàtera.
Ja veureu quines pastes més bones i fàcils de fer!!!!
Espero que us agradin.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se