Pastes de te
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- Farina
- Sucre
Utensilis
Batedora
Elaboració
Es pesen els ous (amb closca) i el pes que fan és el que hem de posar de farina i sucre.
Es posa el sucre, la farina i els ous (amb la clara) i es barreja tot fins que quedi una pasta fina, i ja la tindrem a punt per coure.
Posem el forn a 200ºC.
Posarem paper en una plàtera que pugui anar al forn, i amb una cullera de postre l'omplirem de la pasta, anirem fent muntets, deixant espai de un a l'altre perquè al coure aumenten de tamany.
Quan comencen a agafar color ja es poden treure (10 minuts aproximadament) tot seguit ja es pot posar una altra plàtera.
Ja veureu quines pastes més bones i fàcils de fer!!!!
Espero que us agradin.
Comparteix aquesta recepta: