Amanida de cigrons
Ingredients
- 1 pot de cigrons cuits
- 100 gr. de daus de beicon
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 cogombre
- 1 tomaca mitjana
- 1/2 poma
- 100 gr. de xampinyons petits
- 50 gr. de formatge curat
- 1 dl. d'oli
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- Sal
Elaboració
Fregir el beicon fins que quedi daurat i cruixent. Reservar-lo sobre paper de cuina per que absorbeixi el greix sobrant.
Trinxar a quadradets el formatge, el pebrot, el cogombre, la tomaca, la poma i els xampinyons.
Fer la vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal, remenant bé fins que quedi lligat.
En un bol, posar els cigrons, afegir les verdures, remenar. Per sobre posar el formatge i el beicon. Regar amb la vinagreta. Servir.
Comparteix aquesta recepta: