Pastís de verdures amb allioli
Ingredients
- 400 grs. d'ensalada russa congelada.
- 200grs. de tomàquet triturat i fregit.
- 50 grs. cansalada
- 5 ous.
Per l'allioli:
- Alls
- Oli d'oliva
- Sal.
Elaboració
Un cop bullida l'ensalada russa, la deixem refredar.
Tallem la cansalada a talls petits, els fregim i desprès els barregem amb l'ensalada.
Escalfem el tomàquet a la paella i també el barregem amb l'ensalada, juntament amb ou batut.
Ho col·loquem en un motlle de fer flams o corona, i ho posem al bany maria uns 35 minuts, al forn.
Deixem que es refredi i ho treiem del motlle.
Preparació de l'allioli:
Es posen molts alls, ben picats amb sal i després anirem tirant rajolins d'oli mentre remenem sense parar, amb la ma de morter fins que així la quantitat desitjada.
Notes
Ho podem servir en una safata amb enciam, marisc, olives etc..
Comparteix aquesta recepta: