Petxines de peix i marisc
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes 12 petxines buides i netes d'altres ocasions, que hem guardat.
- Un paquet de vieires congelades (també surten bones)
- Un paquet de gambetes petitones.
- Una dotzena de musclos.
- Una cueta de rap. Una fulleta de llorer.
- Salsa rosa. Millor feta a casa.
- Maionesa. Millor feta a casa.
- Unes rodanxes de pinya en conserva.
- Un raget d'oli verge d'oliva verge.
Elaboració
Escaldarem les gambetes, i les vieires.
Bullirem el rap amb la fulleta de llorer, i sal.
Posarem els musclos al vapor, i els reservarem.
Farem a trossets petits tot el peix, i anirem omplint les petxines.
En farem la meitad amb salsa rosa, i l'altra meitad amb maionesa.
Ho decorarem amb gambetes que hem reservat, i també amb petits trossets de pinya.
Notes
Una safata bonica de servir.
Comparteix aquesta recepta: