Calamars farcits

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar els calamars. Separar les potes i posar-les a bullir amb el llorer, el fonoll i una mica de sal.
Salar el trinxat, fregir-lo i reservar.
Posar a bullir els pèsols amb aigua i sal.
Pelar les patates, tallar-les a quadrats i fregir-les ben cruixents
Trinxar petit els ous durs i les potes i afegir-ho al trinxat. Amb aquesta barreja, omplir les calamars (sense embotir-ho massa per que no es trenquin durant la cocció). Cosir-los o tancar-los amb un escuradents atravessat.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot trinxat; a mitja cocció, afegir els alls i la tomaca. Quan estigui cuit, afegir la farina remenant bé i a continuació el vi o brou fins que espesseixi. Triturar-ho al minipimer.
Abocar-ho en una cassola gran i plana, posar a sobre els calamars i deixar coure 2 minuts, girar els calamars per que es coguin de l'altre banda 2 minuts més. (Si espesseix massa la salsa, afegir una mica d'aigua o brou de peix).
Al final de la cocció, posar per sobre els pèsols i les patates. Servir

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se