Pastís de verdures

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Motlle per forn. Pot ser metàlic, de pyrex o de silicona.

Elaboració

Engegar el forn, mentre ho preparem tot, a 180 º
Rentar les verdures i trinxar-les
Sofregir la ceba, el pebrot i la pastanaga 5 mts., després afegir el carbassó i coure-ho tapat 5 mts. més, remenar de tant en tant, i finalment els alls per que no es cremin.
Pelar la patata i tallar-la quadradets petits, salar.la.
Batre els ous en un bol gran i afegir la nata. Incorporar les verdures i la patata i remenar bé
Untar amb mantega i una mica de farina el motlle que hem escollit per anar al forn. Posar-ho tot dintre i coure uns 25/30 mts. Si el motlle és fondo, tardarà més; si és pla, tardarà menys.
Clavar un palet de broxeta per verificar el punt de cocció.

50min

Notes

Un cop fred es talla a porcions i es pot acompanyar d'una amanida a l'estiu, de llegums a l'hivern, d'alguna salsa (veure receptes de salses), d'arròs llarg bullit....al vostre gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se