Conill amb albergínia

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola millor de fang, i una paella.

Elaboració

Tallarem el conill en vuit trossos, sense aprofitar el cap.
Posarem una cassola amb oli abundant al foc, i el rostirem.
Quan sigui rosset, el reservarem.
Posarem l'albergínia a rodanxes en un plat, la salarem i esperarem que deixi anar tota l'aigua.
L'enfarinarem i la fregirem en una paella poca estona.
Farem un sofregit a la mateixa cassola que hem daurat el conill, amb la ceba trinxadeta ben fina, i quan comenci a enrossir, hi ficarem la tomaca triturada també.
En un morter, hi picarem l'all i les ametlles torrades tot ben fi.
Ho posarem a la cassola, i ja hi tirarem el conill que hem reservat,i el vi blanc, deixant que cogui uns dos minuts. Després ho cobrirem tot amb aigua, i deixarem que cogui una estona més.
Finalment, hi afegirem l'albergínia, i deixarem que cogui tot junt uns cinc minuts més.

1h

Notes

Si veieu que l'albergínia se us desfà, no patiu, perquè queda molt més bo el plat.
Cal servir-ho molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se