Truita de patates amb mozzarella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Elaboració
Pelem les patates, i les tallem a daus, ho posem a la paella i les deixem coure, a foc suau. Després separem els rovells de les clares i les fem a punt de neu amb un pols de sal, quan les tenim ben batudes, hi afegim els rovells i les patates cuites barrejant-ho suaument, ho aboquem dins una paella i ho coguem, quant estigui una mica cuita posem al mig el formatge tot amb una peça, i la girem i esperem que es cogui i ja està així de fàcil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se