Arròs de verdures

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola per arròs.

Elaboració

Posarem una cassola al foc, amb l'oli.
Tindrem tallades les verdures i hortalisses a dauets petitons.
En primer lloc, hi posarem la ceba, i anirem afegint la resta fins a tenir-ho tot ben duarat.
Posarem aleshores les quatre tasses d'arròs, i ho sofregirem tot junt durant uns minuts.
Seguidament, hi posarem l'aigua i la sal, i ho deixarem coure durant uns vint minuts, afegint l'all i julivert quasi al final de la cocció.
Podem posar-hi les verdures que tinguem a la nevera.

30min

Notes

És un plat senzill, fàcil de fer i molt bo.
Ho servirem amb la mateixa cassola a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se