Còctel de llagostins amb alvocat o pinya natural

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de servir.

Elaboració

Posarem aigua i sal al foc, i quan bulli hi tirarem els llagostins i deixarem que bullin un minut.
Els refredarem sota l'aigua, o amb glaçons de gel, per tal que quedin ben vermells.
Pelarem els llagostins petits, i els farem a trossets. Els reservarem.
Reservarem els grossos, sencers.
Partirem els alvocats pel mig, i treurem una mica de polpa, que tallarem a trossets petitons i ho reservarem.
Omplirem els alvocats amb els trossets de la fruita, els trossets dels llagostins petits, la salsa rosa, i ho adornarem amb un o dos llagostins grossos.

30min

Notes

Ho posarem en una safata de servir, i ho presentarem a taula individual o tots alhora.A gust.
Aquesta recepta, també podem fer-la amb pinya natural, que també queda molt bona i vistosa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se