Romescada de conill amb galeres

Categoria:
Típica de: Espanya → Tarragona
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Morter per L`allioli

Elaboració

Primer de tot, prepareu la picada: s'ha de pelar la cabeça d'alls (la meitat per fer un allioli amb el morter, sense ou, i l'altra meitat s'han de fregir, juntament amb la llesca de pa). Poseu-ho en un recipient amb la polpa de la nyora (escaldada prèviament), el vi blanc i una mica de sal.
A part, netegeu el conill i talleu-lo a trossos. Salpebreu-lo al vostre gust i enrossiu-lo en una cassola amb un xic d'oli. Quan sigui ros, afegiu-hi la picada per sobre, que haureu diluït amb una mica de fumet, i tot seguit les patates, que prèviament haureu pelat i tallat a trossos (trencades amb el ganivet, ja que així deixen anar més la fècula i els suquets queden més lligats). Quan les patates estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les galeres, que en 3 o 4 minuts estan llestes. Per últim, aboqueu-hi l'allioli per sobre, que haureu desfet amb una mica de fumet, i deixeu-ho coure un minut; així l'all perd la fortor. Es rectifica la sal i el pebre i ja està a punt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se