Bescuit de préssec en almívar

Categoria:
Recepta per
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Comencem untant el motlle de mantega i li espolsem abundant sucre moreno, ho repartim pel fons i parets del motlle, posem els mitjos préssecs repartits pel fons. Reservem per utilitzar posteriorment. Pre-escalfem el forn a 180 graus. En un bol, barregem els ous amb el sucre. Afegim el suc dels préssecs, la ratlladura de llimona, el kirsch o el licor que més us agradi, la vainilla i la mantega en pomada. A continuació afegim la farina amb el llevat, barregem bé i posem la massa en el motlle. Introduïm en el forn i coem de 30 a 40 minuts (fer la prova amb l'escuradents). Si veiem que agafa massa color tapem la superfície amb paper d'alumini. Al treure desemmotllem ràpidament donant-li la volta. Si ho deixem refredar és possible que s'enganxi amb el sucre fos.

1h

Notes

La recepta original d'aquest pa de pessic és d'un petit llibre en aleman i es diu alguna cosa així com pa de pessic cap per avall de préssecs en almívar. Això és per la forma tan singular de fer-ho, que consisteix a fer-ho al revés.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se