Espinacs a la catalana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla a pressió, cassola i safata de servir.

Elaboració

Tindrem els espinacs bullits (que ho haurem fet amb l'olla a pressió) i escorreguts.
Posarem en una cassola l'oli i la dent d'all picadeta, els pinyons i les panses (aquestes cal que s'inflin) i ho enrossirem.
Hi afegirem els espinacs i ho anirem remeenant per tal que quedi tot ben barrejat.
I a menjar!!!

30min

Notes

Posar els espinacs en una safata de servir per portar-ho a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se