Cassola de pilotetes i carxofa

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Picadora, ratllador, cassola.

Elaboració

Farem les pilotetes no massa grosses, amb la llonganissa, l'ou sencer, el pa picat que agafi, i l'all i julivert. Les enfarinarem i passarem per la paella, i les reservarem.
En una cassola, posarem la ceba picada, i quan rossegi, hi afegirem la tomaca ratllada.
Quan sigui tot ben sofregit, hi tirarem el vi ranci, i esperarem dos minuts.
Hi afegirem també el pebre vermell dolç.
Seguidament, posarem les pilotetes a la cassola, i ho cobrirem tot amb aigua.
Partirem les carxofes a octaus (de dalt a baix), i ho posarem també a la cassola.
Picarem les ametlles ben fines, i també les hi afegirem.
Deixarem que cogui tot junt uns vint minuts a foc lent. Si cal, ho espessirem una mica amb una culleradeta de maizena.
Rectificarem de sal si s'escau.

40min

Notes

Aquest suquet, cal fer-lo el dia abans, per tal que tingui més bon gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se