Pets de monja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis


mànega pastissera

Elaboració

Bateu els ous amb el sucre fins que quedin d'un color blanquinós.
Afegiu-hi la ratlladura de la llimona i la farina, barregeu-ho amb una espàtula.
Poseu la massa en una mànega amb un broc petit i llis i aneu-ne fent pilonets,en una placa
de forn untada amb mantega o paper vegetal.
Poseu-ho al forn a 180º fins que les pastes es daurin una mica.
,

30min

Notes

El postre resulta molt fàcil de preparar.Ideal per picar o per acompanyar al cafè.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se