Crema de mascarpone

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem les clares a un bol i els rovells a un altre. Afegim sucre i el formatge als rovells i els batem amb les barilles elèctriques uns 5 minuts fins que quedi bastant fort. S'ha de tenir en compte que s'ha de fer amb tots els ingredients freds o tots a temperatura ambient. Quan acabem, muntem les clares amb un polsim de sal fins que quedi molt ferma. Es barregen les dues cremes amb les barilles a mà i una culleradeta cafè de Marsala, conyac o brandy. Ho batem durant 3 minuts (ha de quedar una textura força compacta). Agafem 1 saboyardes (melindros durs)per copa i els trossegem, els mullem un moment amb cafè (amb unes gotetes de licor) i posem aquest trossets mullats al fons d'una copa. L'omplim fins dalt de crema de mascarpone i acabem esporvorejant la superfície amb cacau en pols. També es pot afegir un rajolí de Grand Marnier. El cacau i el Grand Marnier s'han de posar just abans de servir. Guardar a la nevera màxim 3 dies i és millor preparar-ho d'un dia per l'altre.
És una crema molt fina, ja veureu!

Notes

Aquest és un postre que vaig utilitzar tasses de cafè de plàstic, però segur que teniu alguna copa xula on servir-la.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se