Bacallà en suquillo
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- Tres talls de bacallà, llom sense espina –Tres patates-Quatre grans d´all-Dues tomates-Dues cebes-Un raig dolí d´oliva-Sal-Aigua-
Utensilis
Un ganivet de cuina i una cassola de ferro colat.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb oli d´oliva i quant sigui calent i posarem els alls sencers amb pell i esclafats. Deixarem que es fregeixin una mica i els retirarem de la cassola .Afegirem les patates esberlades i els hi donarem unes voltes amb l´oli aquest i després afegirem la ceba i el tomàquet tallats per meitat segons la mida. Remenem unes voltes i afegirem aigua bullent fins arribar a cobrir lleugerament les patates. En aquest moment salarem una mica i deixarem coure una estona. Als últims cinc minuts de coure afegirem el bacallà i deixarem que es cogui.
Comparteix aquesta recepta: