Bacallà en suquillo

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un ganivet de cuina i una cassola de ferro colat.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb oli d´oliva i quant sigui calent i posarem els alls sencers amb pell i esclafats. Deixarem que es fregeixin una mica i els retirarem de la cassola .Afegirem les patates esberlades i els hi donarem unes voltes amb l´oli aquest i després afegirem la ceba i el tomàquet tallats per meitat segons la mida. Remenem unes voltes i afegirem aigua bullent fins arribar a cobrir lleugerament les patates. En aquest moment salarem una mica i deixarem coure una estona. Als últims cinc minuts de coure afegirem el bacallà i deixarem que es cogui.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se