Pastissets d'ametlla de l'àvia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis


muntador de clares
una bandeja maca

Elaboració

Barregeu el sucre i les ametlles ratllades.
Ajunteu-hi les clares d'ou a punt de neu.
Remeneu-ho de manera molt suao amb l'espàtula de silicona millor,o de fusta.
Ompliu els motlles de paper amb la pasta fins a la meitat aproximadament.
Col-loqueu-los en una plata de forn una mica untada amb mantega i farina i coeu-los
15 o 18 minuts a 180º.

30min

Notes

Aquesta recepta es molt fàcil de fer i molt bona.La feia la meva àvia,després la meva mare
i jo la vaig fent tot sovint.Espero que us animeu a preparar-la.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se