Ous al niu

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella petita, o fregidora.

Elaboració

Fregir el fetge, tallar el pernil i el fetge a bocins petits.
Tallar els panets per la meitat i treure-li la molla del mig ,fent cassoleta.
Untar les dues meitats amb margarina, mullar-les amb llet.
Separar els rovells de les clares i posar un rovell en cada panet.
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Posar en cada panet al costat de cada rovell, trossets de fetge i de pernil.
Posar al damunt dels rovells de ou un polsim de formatge rallat.
Tapar amb la altre meitat del panets i arrebossa’ls amb les clares muntades.
Fregir-los en una paella petita ,ben plena de oli i ben calent, per les dues cares.
( si no agrada el rovell cru, quan es fregeix punxar-lo per les dues cares i quedarà cuit.

30min

Notes

Es pot acompanyar amb esiam tallat en juliana deixan un cercle al mig del plat per posr-hi el panet.
Tambe es pot fer amb panets petits i rovells de ous de guatlle,pero fara falta clares de ous de gallina per montar-les.
Es pot menjar fret o calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se