Bombons de Massapà
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150g d'ametlla ratllada
- 150g de sucre glaç
- 1 cullerada de postre de conyac
- 1 clara
- 200g de xocolata de cobertura
6 racions
Elaboració
Es fa el massapà barrejant l'ametlla amb el sucre,el conyac i la clara,que s'ha d'anar
afegint a poc a poc perquè quedi el massapà compacta i que no s'enganxi a les mans.En aquest punt és millor si es pot deixar reposar una estona.
A part, es desfà la xocolata al bany maria.
Un cop fora del foc, es remena perquè baixi de temperatura.
Amb el massapà es fan unes boles de la mida d'una nou petita.
Una vegade fetes es passen per la xocolata desfeta procurant que quedin ben cobertes.
Es posen damunt d'un paper parafinat fins que la xocolata s'hagi pres, i ja es poden retirar del paper.
Cal posar-les a la nevera fins al moment de servir.
30min
Notes
El bombons els podeu congelar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.