Bombons de Massapà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150g d'ametlla ratllada
  • 150g de sucre glaç
  • 1 cullerada de postre de conyac
  • 1 clara
  • 200g de xocolata de cobertura

6 racions

Elaboració

Es fa el massapà barrejant l'ametlla amb el sucre,el conyac i la clara,que s'ha d'anar
afegint a poc a poc perquè quedi el massapà compacta i que no s'enganxi a les mans.En aquest punt és millor si es pot deixar reposar una estona.
A part, es desfà la xocolata al bany maria.
Un cop fora del foc, es remena perquè baixi de temperatura.
Amb el massapà es fan unes boles de la mida d'una nou petita.
Una vegade fetes es passen per la xocolata desfeta procurant que quedin ben cobertes.
Es posen damunt d'un paper parafinat fins que la xocolata s'hagi pres, i ja es poden retirar del paper.
Cal posar-les a la nevera fins al moment de servir.

30min

Notes

El bombons els podeu congelar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1292 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: