Bombons de Massapà
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150g d'ametlla ratllada
- 150g de sucre glaç
- 1 cullerada de postre de conyac
- 1 clara
- 200g de xocolata de cobertura
Elaboració
Es fa el massapà barrejant l'ametlla amb el sucre,el conyac i la clara,que s'ha d'anar
afegint a poc a poc perquè quedi el massapà compacta i que no s'enganxi a les mans.En aquest punt és millor si es pot deixar reposar una estona.
A part, es desfà la xocolata al bany maria.
Un cop fora del foc, es remena perquè baixi de temperatura.
Amb el massapà es fan unes boles de la mida d'una nou petita.
Una vegade fetes es passen per la xocolata desfeta procurant que quedin ben cobertes.
Es posen damunt d'un paper parafinat fins que la xocolata s'hagi pres, i ja es poden retirar del paper.
Cal posar-les a la nevera fins al moment de servir.
Notes
El bombons els podeu congelar.
Comparteix aquesta recepta: