Faves a les fines herbes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Kg. de faves desgranades
  • 200 gr. de cansalada
  • 250 gr. de botifarra negre
  • 1 seba
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 alls
  • 1 got de vi ranci
  • Oli, llauder, menta, julivert, sal

4 racions

Utensilis

Cassola de fang
cullera de fusta

Elaboració

Posar en una cassola de fang l'oli i sofregir la cansalada trossejada.
Afegir la seba trinxada, els alls, el llauder, la menta, el julivert i el tomàquet a trossos.
Quan tot estigui ben sofregit, afegir les faves i cobrir-les amb una mica de aigua.
Afegir el vi i la botifarra sencera, tapar i deixar coure a poc a poc.
Quan la botifarra estigui cuita retireu-la perqué no es trenqui la pell.
Quan les feves estiguin cuites, treure les herbes i posar la sal. Tallar la botifarra en trossos i posar-la a sobre de les faves.
Es pot servir a la taula en la mateixa cassola de fang.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: