Faves a les fines herbes
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 Kg. de faves desgranades
- 200 gr. de cansalada
- 250 gr. de botifarra negre
- 1 seba
- 2 tomàquets madurs
- 4 alls
- 1 got de vi ranci
- Oli, llauder, menta, julivert, sal
4 racions
Utensilis
Cassola de fang
cullera de fusta
Elaboració
Posar en una cassola de fang l'oli i sofregir la cansalada trossejada.
Afegir la seba trinxada, els alls, el llauder, la menta, el julivert i el tomàquet a trossos.
Quan tot estigui ben sofregit, afegir les faves i cobrir-les amb una mica de aigua.
Afegir el vi i la botifarra sencera, tapar i deixar coure a poc a poc.
Quan la botifarra estigui cuita retireu-la perqué no es trenqui la pell.
Quan les feves estiguin cuites, treure les herbes i posar la sal. Tallar la botifarra en trossos i posar-la a sobre de les faves.
Es pot servir a la taula en la mateixa cassola de fang.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.