Arròs al forn amb bacallà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Preparar el forn a una temperatura de 200 graus.
Preparar en un recipient el brou que se ha de necessitar.
Tallar la tomaca per el mig de forma plana.
Tallar la patata en rodanxes de uns 3 mm de gruix. Fregir la patata i els alls fins que la patata estigui daurada. També se te que fregir el bacallà.
Sofregir una mica de tomaca de pot, l'arròs i una mica de pigmento dolç. Se li dona unes voltes.
Amb tots el ingredients en una safata apta pel forn o en una cassola de fang se introdueix al forn (deu de estar calent) i afegirem el brou que estarà bullint.
Tireu el safrà i el proveu de sal (al gust).
Tems de cocció 20 minuts

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se