Llenguado meuniere

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Salem els llenguados, els enfarinem, els espolsem i els fregim amb oli durant 2 minuts per cada cada banda.
Els posem en una safata engrassada i els ruixem amb suc de la llimona.
Desfem la mantega en una paella i la deixem fer una mica.
Tirem la mantega fosa per sobre de cada llenguado i els fiquem al forn ja calent, durant 10 minuts.

15min

Notes

Aquesta recepta l'he tret del llibre "Cuinar és senzill" de la Montserrat Seguí . És un llibre que jo acostumo a consultar quan tinc qualsevol dubte culinari. És molt recomanable.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se