Rosquilles

Categoria:
Típica de: Espanya → catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

La cullera que sigui un cullera sopera.
I una paella per fregir

Elaboració

Agafarem els ous i deixarem els rovells de banda, mentre muntarem les clares a punt de neu amb una mica de sal, quan les clares estiguin muntades i posarem els rovells, el sucre, la llet, l'oli d'oliva i les cullerades de llevat, i anirem posant la farina i ho remenarem tot junt i quan es desenganxa ho posarem damunt del mabre i treballarem la pasta i li posarem un raig d'oli d'oliva fins que la pasta no s'apegui al marbre.
Podem agafar la pasta començar a fer rosquilles, també posarem la paella al foc amb el oli de gira-sol i anirem freguin les rosquilles i quan les traurem del foc es posarem al damunt de paper de cuina i li posarem el sucre de llustre i l'anirem posant en una cassola i una botella amb esprai amb anís ho ruixem pel damunt.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se