Magret de ànec al raïm
Ingredients
- Dos magrets de ànec
- Un got de vi porto
- 1/2 kg. de raïm
- Una taronja
- Un kiwi
- 50 grs. de mantega.
Elaboració
Fregim a foc lent, el magret primer pel costat de la pell, uns 10 minuts,i per l'altre costat uns 5 minuts.
Mentrestant escalfem l'aigua, amb una mica de sucre el raïm, per poder pelar millor, i amb la mateixa aigua, escalfem una fina juliana, de pell de taronja.
Una vegada fregit el magret, al flamegem amb el vi porto, a la mateixa paella, i sense deixa de remena, li anem afegint la mantega, a miques, fins aconseguí la salsa una mica espesa.
Notes
Damunt una fusta de talla, tallam a filets fins, el magret.
En plats individuals ben calents,posem els filets , en forma de llibrets.
Entre filet i filet, i posem filets de kiwi, i posem pel damunt el raïm.
Posem la salsa ben calenta, pel damunt i per acaba i posem la juliana de taronja.
Comparteix aquesta recepta: