Magret de ànec al raïm

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregim a foc lent, el magret primer pel costat de la pell, uns 10 minuts,i per l'altre costat uns 5 minuts.
Mentrestant escalfem l'aigua, amb una mica de sucre el raïm, per poder pelar millor, i amb la mateixa aigua, escalfem una fina juliana, de pell de taronja.
Una vegada fregit el magret, al flamegem amb el vi porto, a la mateixa paella, i sense deixa de remena, li anem afegint la mantega, a miques, fins aconseguí la salsa una mica espesa.

15min

Notes

Damunt una fusta de talla, tallam a filets fins, el magret.
En plats individuals ben calents,posem els filets , en forma de llibrets.
Entre filet i filet, i posem filets de kiwi, i posem pel damunt el raïm.
Posem la salsa ben calenta, pel damunt i per acaba i posem la juliana de taronja.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se