Pastís de carquinyolis

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Fa temps, em varen ensenyar a fer aquest pastís, i com que tenia carquinyolis (feia temps), els vaig voler aprofitar.
Primer triturarem els carquinyolis, amb un drap de fil i el corró (no el turmix), doncs s'han de trobar els trossos.
Barrejar els ous amb el sucre, perquè quedi una massa esponjosa. Afegim la pell de la llimona ratllada i la nata muntada, amb molt de compte, remenem de dalt a baix, a poc a poc. Afegirem la farina i el llevat, també molt a poc a poc, perquè quedi tot barrejat.
Folrem un motlle amb paper vegetal, untat amb margarina, hi aboquem la barreja. Afegim els carquinyolis triturats...posar-n'hi molts, que quedi tot ben tapat.
El forn el tindrem a 190ºC, posem el pastís dins, uns trenta minuts.....(depèn del forn), es qüestió de vigilar-ho. Si al punxem amb un escuradents i surt net...ja està!
El deixem refredar, el desemmotllem, i posem sucre fi per sobre.

45min

Notes

Jo l'he fet amb un motllo rodó, també es pot fer amb una safata....però semblarà més coca que pastís, però segur que es bo igual.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se