Canelons de xocolata i torró

Categoria:
Típica de: Espanya → CATALUNYA
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

4 racions

Elaboració

Crema anglesa:

Feu bullir la llet amb la vainilla i la meitat del sucre. A part, en un bol, barregueu els rovells amb la resta del sucre. Incorporeu-ho a la llet fora del foc i feu-ho coure. Reserveu-ho a la nevera.

Crema de xocolata:

Desfeu la cobertura al bany maria i incorporeu-hi l´aigua calenta i barregeu-ho. Reserveu-ho.
•Desfeu el torró amb 100 ml. de nata fins a obtener una crema (amb la batedora)
•Munteu la nata restant, incorporeu-ho a la crema anterior i reserveu-ho.
•En el moment de servir, col.loqueu una base de crema anglesa al plat, al damunt, les neules farcides amb la mousse i acabeu-ho amb salsa de xocolata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se