Canelons de xocolata i torró
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients:
- Neules de diàmetre gran
- 250 gr. de Xixona
- 250 ml. de nata líquida per montar
- Per fer la crema anglesa: 250 ml. de llet, 50 gr. de sucre, 3 rovells, 1 canonet de vainilla
- Per fer la crema de xocolata: 100gr. de cobertura de xocolata negra Torres, 50 ml. d´aigua
Elaboració
Crema anglesa:
Feu bullir la llet amb la vainilla i la meitat del sucre. A part, en un bol, barregueu els rovells amb la resta del sucre. Incorporeu-ho a la llet fora del foc i feu-ho coure. Reserveu-ho a la nevera.
Crema de xocolata:
Desfeu la cobertura al bany maria i incorporeu-hi l´aigua calenta i barregeu-ho. Reserveu-ho.
•Desfeu el torró amb 100 ml. de nata fins a obtener una crema (amb la batedora)
•Munteu la nata restant, incorporeu-ho a la crema anterior i reserveu-ho.
•En el moment de servir, col.loqueu una base de crema anglesa al plat, al damunt, les neules farcides amb la mousse i acabeu-ho amb salsa de xocolata.
Comparteix aquesta recepta: