Sípia amb xocolata

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una sípia grossa
  • Un parell de sebes
  • Un parell de Patates vermelles grosses
  • Ametlles picades
  • Xocolata negre
  • Una copa de vi blanc
  • Una mica de sopa de peix ( en el seu defecte aigua)
  • Oli i sal
  • Opcional (pèssols)

4 racions

Elaboració

Pelar i picar les sebes, tallant-les fines però en trossos no massa petits.
Netejar la sípia i tallar-la a daus, ( reservar la salsa).( Si és una femella i hi poseu els ous al remenar s'acostuma a reventar la part carbassa, no passa res :)
En una cassola posar en fred, l'oli, la sípia i la seba. Posar-ho a foc baix que vagi suant. Salar
Pelar i trencar les patates (tallar-les amb ganivet, però esqueixant l'últim tros)i reservar-les.
Anireu veient que la sípia i la seba van fent un suquet.Anar comprovant la cocció de la sípía punxant-la amb una forquilla( s'anirà posant tova)aproximadament uns 20 minuts.
Deixata la salsa de la sípia amb una mica de fumet o aigua i afeguir-la a la cocció.
Ratllar una presa i mitja de xocolata negra dins la cassola i remenar perque no es quedi enganxada a les vores. Afegir en aquest punt també l'ametlla picada.
Incorporar les patates, i remenar perque tot s'impregni de la salseta que s'haurà fet.
Afeguir la copa de vi blanc.
Després d'un o dos minuts afegir-hi el brou de peix fins que cobreixi tot el que hi ha a la cassola.Rectificar de sal si fos necessari, penseu que la salsa de la sípia li dóna molt de gust.
( si hi heu posat pèssols ara és el moment de tirar-los a la cassola)
Espera que les patates estiguin cuites i.... ja es pot menjar...

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2453 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: