Mona de pasqua

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Bateu els rovells d'ou amb el sucre, i després la farina i els llevat.Quan estigui ben traballat, aboque-hi les clares muntades a punt de neu, continueu treballant-ho. Untar el motllo i posar-ho al forn a 180º. uns 30 m. però cal vigilar la cocció.
Quan s'hagi cuit el pà de pessic, es refreda, es treu del motlle i es talla per la meitat per el farciment.
Es pot fer de dues maneres: amb melmelada o amb mantega, rovell i sucre.
Amb la melmelada no te cap secret, s'unta per el farciment i després pel damunt i costats. Per l'adorno amb fruita confitada, ou dur i ametlles tallades a trocets per els costats.
Amb el farciment de mantega, cal batre el rovell amb la mantega i després anar-hi afegint el sucre, aquesta també s'adorna igual que l'altre.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se