Bacallà amb romesco

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pel romesco:

4 racions

Utensilis

Una safata de servir. Un bol i batidora manual.

Elaboració

Tindrem el bacallà esqueixat prèviament dessalat. El posarem en una safata de servir.
Escalivarem la cabeça d'alls i la tomaca.
Escaldarem el pebrot o nyora, treient el mànec de dalt, per tal que l'aigua entri dins.
Posarem en un bol els alls pelats, i la tomaca també pelada.
Rascarem la popa del pebrot i també li afegirem.
També hi tirarem les avellanes i el pa prèviament fregit.
Hi posarem també un bon pols de pebre vermell, julivert i sal.
Finalment, afegirem l'oli i ho triturarem amb la batidora manual.
Posarem el romesco per sobre el bacallà, i ho podem servir.

45min

Notes

Podem decorar-ho amb unes fulles de menta fresca.
és un plat que hem de servir-lo fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se