Tartaletes de fruita

Ingredients

Base de les tartaletes:

12 racions

Elaboració

Per fer la base es posa la farina en forma de volcà damunt del marbre i s'hi barreja l'oli fins que ens quedi com arena.
Després s'hi afegeix l'aigua, sense amassar gaire fort. I es deixa reposar durant 30 minuts. Després es posa la massa en els motlles de tartaletes, es posa un pes damunt (llegums) i es cou al forn aproximadament 15 min.
Mentre es posa a bullir la beguda de civada amb la ratlladura de llimona i l'agar agar durant 8 minuts. Es pelen els kiwis i es tallen a rodanxes.
Es reparteixen les panses per damunt les tartaletes ja cuites, es posa una primera capa de kiwi i s'omple amb la beguda de civada i agar agar. Es deixa quallar uns 5 minuts i s'acaba d'omplir amb la resta de kiwis.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se