Melmelada de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Olla a presió

Elaboració

Treiem la part taronja de la pell amb un ratllador o amb un pelador, deixant-hi la part blanca.
Tallem les taronges a quarts i les posem a bullir en l'olla a pressió amb 2 gots d'aigua durant 15 minuts.
Tallem les taronges a trossets petits, afegim el sucre i ho posem tot a la Termomix durant 45 minuts, a 100 graus i velocitat 2. Si ens agrada més trinxat ho podem triturar una mica, però queda molt bé si es noten els trossets.
Comprovem que la textura és la que volem i retirem el foc.
La deixem refredar i la posem en pots.

45min

Notes

Aquesta melmelada la feia la mare d'una amiga meva i és boníssima.
Jo sempre em pensava que s'havia de treure tota la part blanca, però no cal, perquè també queda molt bona.
També s'hi pot posar una llimona trocejada i afegir -li el sucre corresponent.
La pell ratllada la podem congelar i així la podrem fer servir quan vulguem.
Si no teniu Termomix es pot fer igualment fent-la bullir al foc i remenant perquè no s'enganxi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se