Fideus amb costella
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de fideus del núm 2.
- Dues cebes mitjanetes.
- 400 grams de costella de porc a trossets.
- Oli verge d'oliva.
- Sal i pebre negre.
- Formatge ratllat.
Utensilis
Una picadora i una cassola.
Elaboració
Posarem una cassola al foc amb l'oli, i posarem la costella de porc salpebrada i feta a trossets (podem comprar-la o dir a la carnissera que ens ho faci).
Quan sigui ben rossa la costella,la reservarem.
A la mateixa cassola, hi sofregirem la ceba triturada o feta a trossets molt petitons.
Quan sigui transparent, hi tirarem els fideus, i juntament amb la ceba, ho anirem enrossint una mica més.
Hi afegirem aleshores la costella, i ho cobrirem amb aigua, i rectificarem de sal.
Deixarem que cogui durant uns quinze minuts, i llestos!
Notes
Servirem aquests fideus amb la mateixa cassola que els hem fet, i posarem sobre la taula formatge ratllat, per qui vulgui afegir-ho al plat.
Comparteix aquesta recepta: