Llet merengada glaçada

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un bol, una batidora de varilles, i copes de servir.

Elaboració

Posarem un cassó al foc amb la llet, la peladura de la llimona i la rameta de canyella, i ho courem durant uns cinc minuts.
Ho deixarem refredar, i ho posarem a continuació al congelador en un bol de vidre.
Quan comenci a gelar-se, ho batrem enèrgicament i hi afegirem amb compte les clares d'ou que prèviament haurem muntat a punt de neu.
Ho repartirem en copes de servir, i les deixarem novament al congelador.
Ho servirem amb canyella en pols per sobre.

30min

Notes

Podem decorar-ho amb unes fulletes de menta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: