Llet merengada glaçada
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet.
- Dues clares d'ou.
- Una llimona.
- Una rameta de canyella.
- Canyella en pols.
- Sucre a gust.
Utensilis
Un bol, una batidora de varilles, i copes de servir.
Elaboració
Posarem un cassó al foc amb la llet, la peladura de la llimona i la rameta de canyella, i ho courem durant uns cinc minuts.
Ho deixarem refredar, i ho posarem a continuació al congelador en un bol de vidre.
Quan comenci a gelar-se, ho batrem enèrgicament i hi afegirem amb compte les clares d'ou que prèviament haurem muntat a punt de neu.
Ho repartirem en copes de servir, i les deixarem novament al congelador.
Ho servirem amb canyella en pols per sobre.
Notes
Podem decorar-ho amb unes fulletes de menta.
Comparteix aquesta recepta: