Pollastre en pepitoria

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Untar amb llarg el fondo d'una cassola. Posa el pollastre dintre per enrosi molt lentament, a foc baix. Afegirem la seba per sofregir-la durant 3 minuts, remanan de quant han quant.
Hi tirarem tots els altres ingredients menys el jolivert, ho taparem, hi ho deixarem que es cogui durant 1 hora i quart a foc lent. El pollastre a de quedar tendre. Tastau i ratifica al teu gust.Tirar el julivert per damunt i servir calent.

40min

Notes

El temps es el de la elaboració, el de la cocció es 1 hora i 45 minuts, tal com diu la recepte.
.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se