Sípia amb patates i crema de llet

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Posarem la sípia en una cassola, amb una mica de pebre negre, fins que s'hagi begut tot el seu suc.
A la mateixa cassola, posarem l'oli, la ceba ben trinxadeta, la crema de llet, les ametlles i avellanes triturades, i les patates a trossos no massa petits.
Ho deixarem coure a foc lent tot junt, fins que la sípia sigui ben tova.
Anirem afegint, si cal, una mica de llet.

1h

Notes

Cal servir aquest plat molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se