Coc ràpid

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Separar els rovells de les clares, els rovells en un bol amb el sucre i les clares en un altre per muntar-les a punt de neu.
Remenar el sucre amb els rovells fins que s'integri bé, afegir-hi el oli i remeneu, afegir-hi la llet i la ratlladura de llimona, remeneu.
Tamisar la farina i junt amb el Royal afegir-ho a la preparació anterior, remeneu fins que quedi la farina ben integrada.
Munteu les clares a punt de neu i afegir-ho a la mescla que em fet abans, sense batre i barrejant de baix cap dalt amb compte.
Unteu un motlle, que es pugui desmuntar, amb mantega o millor margarina vegetal.
Aboqueu la barreja fins màxim tres quarts de motllo, ja que pujarà.
Tingueu al forn ja calent a 160 graus, i poseu-ho a dintre uns 40 minuts ( dependrà de cada forn ), podeu comprovar si està cuit punxar-lo al mig amb una agulla de fer mitja o una de pin xito, quan surti seca ja estarà

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se