Sopa amb brossa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fem un caldo amb la pastanaga, patata, porro, api i el pollastre. Bullim uns 30 minuts.
Mentrestant fem les pilotetes amb la llonganissa, l'ou i la farina de pa. Fem-les petitones. Les enfarinem i fem una passada per la paella que es fregeixin suaument. Reservem en un plat amb paper de cuina.
Bullim els ous. Reservem. Quan el caldo estigui fet el colem i el fiquem en una cassola on hi posarem les llesquetes de pa torrat. Com més bo sigui el pa millor, perquè tindrà més consistència.
Deixem que s'empapi bé i el desfarem amb unes varilles manuals (que els trossos quedin petits). Tallarem el pollastre a trossets ben petits. Els ous també. Ho abocarem tot a la cassola juntament amb les pilotetes.
Si es fa el dia abans ens quedarà més bona.

1h

Notes

Aquesta recepta és la manera senzilla de fer-la, que es pot fer durant l'any quan l'ànima ens demana una sopeta. La recepta bona és la que fem per Nadal a la nostra familia i que us la posaré quan arribi el moment.
És una tradició de molts anys a casa, de molts, i és el vaixell insignia del receptari familiar. La meva germana Beti i jo ja competim per a veure qui la fa millor.
A més he amanit la patata, la pastanaga i el porro del caldo amb un oli d'oliva DO Siurana, pebre i flor de sal, i ha servit per a fer un aperitiu mentre paravem la taula.
Això ho vaig veure fer una vegada a l'Arguiñano i queda molt be.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se