Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 1 k de patates
- Un grapat de bolets
- Farigola fresca
- All i julivert
- Botifarra negra (o butifarra del Perol)
- Oli verge exra
- Sal
Elaboració
•Pelem i bullim les patates .
•A una paella enrossim dues cebes ben talladetes amb una mica de farigola.
•Tallem un grapat de bolets i els saltegem a foc fort per treure'ls l'aigua, hi tirem l´all i el julivert trinxadet i reservem.
•Quan la ceba està ben cuita li afegim la botifarra negra tallada a trossets no gaire petits. A la mateixa paella comencem a aixafar la botifarra. Un parell de minuts després afegim les patates bullides i també les aixafem. Posarem una mica de pebre negre del molinet i sal. Acabarem afengint els bolets saltats i remenant´ho tot plegat.
•Ja ho tenim a punt per emplatar.
Comparteix aquesta recepta: