Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

•Pelem i bullim les patates .
•A una paella enrossim dues cebes ben talladetes amb una mica de farigola.
•Tallem un grapat de bolets i els saltegem a foc fort per treure'ls l'aigua, hi tirem l´all i el julivert trinxadet i reservem.
•Quan la ceba està ben cuita li afegim la botifarra negra tallada a trossets no gaire petits. A la mateixa paella comencem a aixafar la botifarra. Un parell de minuts després afegim les patates bullides i també les aixafem. Posarem una mica de pebre negre del molinet i sal. Acabarem afengint els bolets saltats i remenant´ho tot plegat.
•Ja ho tenim a punt per emplatar.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se