Escuma de peres

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Turmix
recipients bonics individuals o copes de vidre

Elaboració

Peleu les peres,partiu-les per la meitat, traieu-los el cor,fregueu-les amb llimona i bulliu-les,tapadesi amb molt poca aigua, sense sucre, perquè quedin toves.
Escorreu-les bé, passeu-les pel turmix i deixeu-les refredar.
Afegiu-hi el sucre de llustre, remenant-ho bé.
Tot seguit afegiu-hi la nata.
Repartiu l'escuma en recipients individuals o en un bol gran,i deixeu-ho refredar a la nevera.

30min

Notes

Les escumes cal servir-les molt fredes però no gelades.Podeu adornar-ho,pel damunt,amb una rosa de nata,tenyida amb colorant especial per a aliments.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se