Escuma de peres
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de peres
- 125 g de sucre llustre
- 200 g de nata
- 1 llimona
Utensilis
Turmix
recipients bonics individuals o copes de vidre
Elaboració
Peleu les peres,partiu-les per la meitat, traieu-los el cor,fregueu-les amb llimona i bulliu-les,tapadesi amb molt poca aigua, sense sucre, perquè quedin toves.
Escorreu-les bé, passeu-les pel turmix i deixeu-les refredar.
Afegiu-hi el sucre de llustre, remenant-ho bé.
Tot seguit afegiu-hi la nata.
Repartiu l'escuma en recipients individuals o en un bol gran,i deixeu-ho refredar a la nevera.
Notes
Les escumes cal servir-les molt fredes però no gelades.Podeu adornar-ho,pel damunt,amb una rosa de nata,tenyida amb colorant especial per a aliments.
Comparteix aquesta recepta: