Truita de formatge Brie amb melmelada de maduixa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Tallem el formatge ,amb pell , en tires de 1/2 cm de gruix , aproximadament i de la llargada i amplada del formatge.Batem els ous , amb un polsim de sal. I posem a foc mig una paella amb una cullereta d'oli .Tirem els ous batuts , i cuan cualli per sota , afegim al damunt les llenques de formatge al gust.Enrotllem la truita , i cuan sigui al punt la posem al plat.Tallem el pa , en dos triangles i els posem a cada costat de la truita , i afegim una cullerada de la melmelada , al damunt , o al costat fent una llagrima.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se