Faves al aroma d'anis
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2kg i mig de faves en brut(poden ser congelades)
- 150 gr de cansalada viada
- 200 gr de bisbe negre
- 1 ceba
- 2 culleretes d'anis verd en pols
- 1 fulla de llorer
- 1/2 got de vi blanc
- Sal , pebre , pebre vermell
- 2 dents d'all
- Oli
Elaboració
En una cassola fregir la ceba tallada ben petita en mig got d'oli.
Quan estigui transparent, afegir dues dents d'all picats ben fins i la cansalada tallada a daus d'un cm. de gruix.
Quan la cansalada estigui rosa, afegir, una culleradeta de pebre vermell, l'anis molt, la fulla de llorer, 1 les faves ja desgranades. Remenar tirar el vi i tapar.
Deixem que el vi evapori una mica.Tallem el bisbe en rodanxes gruixudes, i l'afegim.
Posem aigua fins cobrir tota la barreja (si tenim caldo millor).
Tapem i deixem a foc lent. Remenar de quan en quan, bellugant la cassola, i afegir caldo si fa falta, fins que les faves siguin tendres.
40min
Notes
També val una copa d'anis.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1726 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.