Faves al aroma d'anis

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

En una cassola fregir la ceba tallada ben petita en mig got d'oli.
Quan estigui transparent, afegir dues dents d'all picats ben fins i la cansalada tallada a daus d'un cm. de gruix.
Quan la cansalada estigui rosa, afegir, una culleradeta de pebre vermell, l'anis molt, la fulla de llorer, 1 les faves ja desgranades. Remenar tirar el vi i tapar.
Deixem que el vi evapori una mica.Tallem el bisbe en rodanxes gruixudes, i l'afegim.
Posem aigua fins cobrir tota la barreja (si tenim caldo millor).
Tapem i deixem a foc lent. Remenar de quan en quan, bellugant la cassola, i afegir caldo si fa falta, fins que les faves siguin tendres.

40min

Notes

També val una copa d'anis.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se