Plàtans fregits amb api
Ingredients
- plàtans madurs
- oli d'oliva
- sucre
- canyella
- branques tendres d'api
Elaboració
Pelem els plàtans i els fem a talls horizontals.
En una paella posem oli d'oliva i els fregim a foc fort fins que quedin daurats.
Posem sucre i canyella en un plat i els arrebossem.
Notes
Estavem la meva néta i jo veient uns dibuixos a la tele que es diuen "Wonder pets", que són molt didàctics, i en un moment donat diuen que és molt bo menjar api i una tortuga diu que encara és millor si s'afeigeixen plàtans fregits.
Llavors recordo els que feia la meva mare, molt bons, i li plantejo fer-los. Ja hi som. El gust de l'api amb els plàtans és indescriptible. Una sensació molt bona. Acte seguit ella volgut fer-se un pan amb tomàquet i amb tres anys no ha calgut ajudar-la.
M'agrada quan estem a la cuina les dues i ella aprèn.
Comparteix aquesta recepta: