Llenguado en salsa de nous
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- 4 llenguados de 200 grams. cadascun
- 100 gr. de xampinyons
- 50 gr. de nous sense closca
- ¼ de litre de fume't de peix
- 1 xicra de llet
- 40 gr. de formatge ratllat
- 30 gr. de mantega
- 25 gr. de farina
4 racions
Utensilis
UTENSILIS
paella per fregir els llenguados
plàtera de forn
cassola per la beixamel
Elaboració
Un cop nets i sens pell, es salen, se passen per llet, després per farina i s'espolsen bé. Es fregeixen en una paella amb oli calent.
Quan estiguen daurats es col·loquen en una plàtera de forn i al damunt la salsa següent:
es fa una beixamel amb la mantega, 25 gr. de farina, el ¼ de litre de fume't de peix, la llet i un xic del suc de coure el xampinyons, s'assaona amb pebre i nou moscada, es rectifica de sal i s'afegeix les nous ratllades i les làmines de xampinyons bullits.
S'empolsa amb el formatge i es gratina al forn.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1825 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.