Palaies fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Renterem les palaies i els hi treurem el cap (diuen que per fregir és millor no treure'l però jo ho faig).
Les salem.
Les enfarinem i fregim amb l'oli ben calent.
No he tret el serrell que tenen al costat ni la cua i les he pentinat amb el dits després d'enfarinar-les. Queden molt bones fregides.
Els tomàquets els he fregit, condimentats només amb orenga.

20min

Notes

És una recepta per a veure que el peix no necessita ser el més car de la parada per a ser el millor. I que la presentació ajuda a fer-lo encara més bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se