Llaçets de pasta de full

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Corró o ampolla per estirar la pasta de full

Elaboració

Posarem al marbre una bona capa de sucre de canya, posarem a sobre la pasta de full i a sobre d'aquesta afegirem una altre capa de sucre.
Amb el corró estirem una mica la pasta de full fent una mica de força i així també farem que s'adhereixi bé el sure.
Amb un ganivet tallarem tires d'uns 2cm x 8cm (més o menys).
Cada tira l'haurem de girar de forma que faci el dibuix d'un llaç.
Enfornem amb el forn preescafat a uns 200º fins que estiguin ben daurats.
Els traiem del forn i deixem refredar a una reixeta.

20min

Notes

A l'ora d'enfornar hem de possar els llaçets ben separats ja que aquesta pasta puja bastant.
També posarem a la safata paper de forn per que no s'ens enganxin.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se