Col saltejada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Una paella grossa

Elaboració

Primer separem les fulles de la col i les tallem en juliana.
Pelem el alls, els tallem a rodanxes i els fregim amb l'oli.
Quan els alls comencen a enrossir, afegim la col, la salem i la fregim durant un o dos minuts sense parar de remenar.
A continuació li posem l'aigua i el vinagre.
La deixem fer durant 15 minuts, remenant de tant en tant.
S'ha de fer a foc mitjà perquè no es cremi, però s'ha d'anar bevent tota l'aigua.

25min

Notes

Aquesta col així preparada queda "al dente".
Es pot menjar com un primer plat o com acompanyament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se