Crema freda de pesols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posar els pèsols en una cassola, amb la ceba, la menta, la pell i el suc de la llimona i el brou; salpebrem a gust.
Feu bullir a foc baix i tapat durant 30 minuts.
Passa la crema per un xino o batedora; redueix a una crema suau.
Deixa-la refredar.
Afegirem el iogurt, rectificarem de sal i ho posarem a la nevera.
Quant la tinguem al plat la adornarem amb la menta picada molt petita.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se